Contact Us

Opening Hours

Mon – Fri:  8:00 – 19:00,

Sat: 8:00 – 14:00

Sun: Closed

Follow us

  0 +

  sold cars

  yearly

  years of experience
  0 +
  car brands
  0 +
  satisfaction
  0 %

  Customer reviews

  The customer always comes first for us. Read the opinions of our satisfied customers whom we helped to buy a car.

  Aljaz Mars
  Aljaz Mars
  Super ekipa, zelo prijazni in odzivni. Prav tako odlična storitev, vse je bilo urejeno in izvedeno kot napisano na njihovi strani, od iskanja avtomobila do prevzema. Definitivno priporočam
  Zvezdan Stepančič
  Zvezdan Stepančič
  Iskreno priporočam. Odlična izkušnja.
  Cardoctor.Stolberg
  Cardoctor.Stolberg
  Very professional, quick processing and competent employees! 5 stars
  David Filipović
  David Filipović
  Izredno ustregljiva, odzivna in profesionalna ekipa za uvoz avtomobila. Iskreno sem zelo zadovoljen z njihovim postopkom uvoza. Pripeljali so mi nemško Škodo Octavjo RS 2019, ki mi dobro služi! Hvala Markotu in Klemnu.
  tadej ted
  tadej ted
  The guys are more than professional with a very friendly attitude. They solved and untangled every possible problem thrown at them with the import of an american car. Communication was excellent even at later hours of the day. IF YOU WANT TO IMPORT A CAR GIVE THEM A CALL!!!
  Jani
  Jani
  Odzivni, hitri, zanesljivi. Znajo strokovno svetovati in so zaupanja vredni. Toplo priporočam vsem, ki razmišljajo o uvozu vozila iz tujine.
  Amir Huskić
  Amir Huskić
  Odlična profesionalna izkušnja pri kateri je bilo vse jasno razloženo in narejeno v rokih ter po dogovoru - zelo priporočam.
  Rok Vrhovnik
  Rok Vrhovnik
  Res super izkušnja uvoza avta iz Nemčije. Fantje so odzivni, profesionalni in se že na daleč vidi, da zelo izkušeni. Jaz sem se lep čas sam mučil z iskanjem Volva na slovenskem trgu in obupal, ker je bila večina ponudbe predraga ali pa sumljiva. Obrnil sem se na njih s kar specifičnimi željami in ko smo našli avto, ki mi je bil všeč, so oni poskrbeli za popolnoma vse. Avto sem na koncu samo prišel registrirat in odpeljal. Ni vredno mojih živcev in časa, da bi šel sam čez ta postopek, ker oni to uredijo po res primerni ceni.